Hier Huist Innovatie wenst iedereen fijne feestdagen

-
#hierhuisinnovatie Actieve deelnemers Hier Huist Innovatie wenst iedereen fijne feestdagen

De feestdagen staan voor de deur. Traditiegetrouw een moment van terugblikken en vooruit kijken. 2021 was een jaar dat voor iedereen binnen de overheden, het onderwijs en bij de ondernemers anders was dan verwacht. Lange termijn visies werden (wederom) ingehaald door de waan van de dag. Voor de een deed dat veel pijn voor de ander ontstonden kansen.

Tijdens onze reis met #hierhuistinnovatie zijn we afgelopen jaar met veel van jullie in aanraking gekomen. Tijdens de bijeenkomsten in De Sluisfabriek of tijdens een Huisoverdracht. Wij zijn trots om te zien hoeveel passie, ondernemerschap en energie er bij jullie is om samen deze regio te verbeteren. De verbinding werd gezocht, samenwerkingen gestart en gezamenlijke thema’s op de agenda gezet.

Wij hopen dat 2022 een jaar wordt waarin iedereen binnen de 3 O’s in rustiger vaarwater komt, met minder onaangename verrassingen en samen met anderen kunnen bouwen aan een mooie en stabiele en voortvarende toekomst.

Wij wensen jullie dan ook hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Een jaar waarin we jullie graag weer zijn bij één van de activiteiten van #hierhuistinnovatie.

Namens Innovatiehuis Drachten,

Sandra en Tom

Een netwerk van 50 mensen en counting...

Ben jij onze volgende uitbreiding? Je bent welkom!

Menu