Camilo Behage

Ondernemer in warmte en licht | Ondernemer - Innovatieteam Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Facere, ratione blanditiis quos, accusantium rerum ipsam iure ipsa, doloribus minima similique aut nihil suscipit quis provident nam fuga aliquid libero fugit?

Ondernemer | o.a. Emmelkamp BV, HUGseat | www.emmelkampbv.nl en www.hugseat.io | Rol in begeleidingsteam #hierhuistinnovatie: Innovator, Inspirator, Vraagbaak

INNOVATIE IS OOK GEWOON SLÍMMER WERKEN. EEN OPLOSSING MET EEN GROTE GLIMLACH!

Jarenlang heb ik op redelijk hoog niveau basketbal gespeeld. De ervaringen die ik als  point guard -spelverdeler- opdeed pas ik nog steeds dagelijks toe in mijn werk- en persoonlijke leven: Teambuilding, delegeren, verantwoordelijk geven en nemen, keihard trainen en vooral…. Plezier maken! Serious play is niet zomaar een tekst, het is mijn levensmotto. Het is mijn leidraad binnen alle facetten van mijn ondernemerschap, in goede en zware tijden.

Waar ik eerst als ondernemer in de coulissen stond, ben ik uitgegroeid naar een ondernemer met  bedrijven die sterk op de voorgrond (moeten en willen) staan. Dit in combinatie met een intrinsieke motivatie om de wereld een stukje mooier achter te laten voor onze (klein)kinderen vraagt dat voortdurend om innovatie: niet alleen op product- of procesniveau, maar binenn alle facetten van bedrijfsvoering. Ik zie innovatie als de oplossing voor een (abstract / concreet) probleem waar je een grote glimlach van krijgt. Een grote glimlach omdat de oplossing zo simpel is dat je hem eigenlijk zelf had kunnen bedenken, of omdat het jouw probleem oplost voordat je er zelfs maar bewust van was. Door de jaren heen heb ik veel hulp gehad- en gevraagd van collega ondernemers. Daar heb ik heel veel van geleerd. Die kennis en kunde wil ik doorgeven, omdat we op die manier samen vernieuwing kunnen versnellen. Daarnaast kan ik anderen op die manier behoeden voor de fouten die ik zelf maakte. Daarnaast haal ik er energie uit om Drachten en Friesland beter op de innovatieve kaart te zetten. Er mag meer aandacht uitgaan aan de nieuwe generatie ondernemers. En dat hoeven niet alleen maar jonge honden te zijn: Het gaat om de ondernemers die inzien dan het anders kan… Ondernemers die inzien dat het anders moét. 

Door het delen van mijn kennis, kunde en ervaringen wil ik anderen tot nieuwe ideeën en inzichten brengen. Ik wil het enthousiasme bij anderen en mezelf aanwakkeren! 

“Serious play ;-)…”

Een netwerk van 50 mensen en counting...

Ben jij onze volgende uitbreiding? Je bent welkom!

Menu