Folkert Sonsma

Vestigingsdirecteur ROC Friese Poort Drachten | Onderwijs - Innovatieteam Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Facere, ratione blanditiis quos, accusantium rerum ipsam iure ipsa, doloribus minima similique aut nihil suscipit quis provident nam fuga aliquid libero fugit?

Onderwijs | ROC Friese Poort | www.friesepoort.nl | Rol in begeleidingsteam #hierhuistinnovatie: Verbinder en Netwerker

HET BESTE UIT ELKAAR NAAR BOVEN HALEN!

Binnen mijn rol als verbinder en netwerker binnen de beweging zie ik dat als mijn persoonlijke missie. Samen met ondernemers en onderwijs zijn wij als (beroeps)onderwijs verantwoordelijk voor aantrekkelijk, bestendig en innovatief onderwijs: Onderwijs wat vandaag en morgen aansluit bij de snel veranderende vraag vanuit de arbeidsmarkt. Om daarop te kunnen anticiperen zullen we binnen ons onderwijsaanbod voorop moeten lopen bij de ontwikkelingen in het werkveld. We leiden op voor later.

Als vestigingsdirecteur voel ik -samen met al mijn collega’s- de verantwoordelijkheid voor de begeleiding van onze studenten naar zelfbewuste professionals. En ondanks het feit dat we daarvoor alles doen wat we kunnen, zullen vernieuwende samenwerkingen zorgen voor versnelling en verbetering. Dat ik daar graag mijn steentje aan bijdraag, lijkt me niet meer dan logisch, toch?!

“Zorg voor mens en wereld en door samenwerken het beste uit elkaar naar boven halen.”

Een netwerk van 50 mensen en counting...

Ben jij onze volgende uitbreiding? Je bent welkom!

Menu