Jan Brolsma

Directeur / Oprichter | Ondernemer - Innovatieteam Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Facere, ratione blanditiis quos, accusantium rerum ipsam iure ipsa, doloribus minima similique aut nihil suscipit quis provident nam fuga aliquid libero fugit?

Ondernemer | Elfsquad | www.elfsquad.io | Rol binnen organisaties: Directeur / Oprichter |

NIET VERGETEN ACHTEROM TE KIJKEN!

Het liefst begeef ik me in een omgeving met jonge mensen waarin verandering, flexibiliteit en innovatie aanwezig is. Er is natuurlijk altijd wel iets wat beter kan, wat voor verbetering vatbaar is. In die ruimte voor verbetering schuilt mijn drive. Hetzelfde geldt voor de mensen die ik me heen verzameld heb. Natuurlijk gaat dat verbeteren wel eens mis, en je moet niet vergeten zo nu en dan eens achterom te kijken (in plaats van alleen maar te focussen op wat er beter kan). Maar als je het voor elkaar krijgt dat je elke dag iets hebt gedaan waardoor je het de dag er op makkelijker hebt; dan is mijn werk mijn hobby.

Innoveren is verbeteren en verbeteren begint voor mij bij creativiteit. Door het inzetten van creativiteit maak je iets nieuws, of verbeter je iets. En die verandering heeft altijd een positieve impact. Ik geloof ook in het stellen van een hulpvraag. In het verleden heb ik die hulpvraag aan het Innovatiehuis gesteld en ze hebben ons op verschillende manier verder geholpen. En daar zijn we erg blij mee. Ik zet me dan ook graag in om iets terug te doen! Naast dat het #hierhuistinnovatie een interessant en goed initiatief is, helpt het Drachten zich wat verder te ontpoppen als een hippe innovatieve community. Die potentie is er zeker…

Zelf ben ik vooral benieuwd naar wat er binnen Drachten en Smallingerland nog meer in de gemeente gebeurt wanneer het innovatie betreft. Ik hoop daarom te kunnen helpen en aanhaken.

“Als het fout gaat leer je het meeste”

Een netwerk van 50 mensen en counting...

Ben jij onze volgende uitbreiding? Je bent welkom!

Menu