Taco Mulder

Directeur | Ondernemer - Innovatieteam Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Facere, ratione blanditiis quos, accusantium rerum ipsam iure ipsa, doloribus minima similique aut nihil suscipit quis provident nam fuga aliquid libero fugit?

Ondernemer | Leenstra B.V. | www.leenstra.nl | Rol in begeleidingsteam #hierhuistinnovatie: Beschouwer

WE KUNNEN ALLEMAAL EEN INNOVATIEVE BIJDRAGE LEVEREN!

De wereld om ons heen verandert in sneltreinvaart. Als individu – of als individuele organisatie-  is dat tempo niet bij te benen. Het is essentieel dat alle belanghebbenden de handen ineen slaan om de veranderingen te managen. En die belanghebbenden bevinden zich zowel binnen- als buíten de muren van de eigen organisatie. Innoveren doen we bij Leenstra niet alleen met de eigen collega’s. We zoeken actieve samenwerkingen om te komen tot vernieuwing. Onderwijsinstellingen, overheden en collega ondernemers kunnen een bijdrage leveren aan dat wat voor Leenstra belangrijk is: Het hebben van een duurzaam bestaansrecht en betekenisvol zijn. Deze zaken leiden tot trotse medewerkers die elke dag weer een waardevolle bijdrage leveren aan de wereld van morgen.

Innovatie is veel meer dan technologische vernieuwing alleen. Alle vernieuwing die nodig is om over 30 jaar nog steeds te bestaan vallen onder de definitie innovatie. Daarmee is iedere verbetering of verandering van een proces innovatief. Vernieuwing begint niet bij grootse en meeslepende zaken. Het zijn juist die kleine stappen die we samen kunnen zetten. En om te beginnen hoeven we alleen maar van elkaar te weten wat we nodig hebben en waar we bij kunnen helpen. En net als jij kan ik dat niet alleen. Daarom hoop ik met de beweging #hierhuist innovatie -naast het bieden van mijn hulp waar nodig- een netwerk van ideeën te ontsluiten. Vernieuwingen die Leenstra en mijzelf verder helpen.

“Als je je focust op kosten gaat je innovatiekracht naar beneden, als je je focust op innovatie gaan de kosten naar beneden.” 

Een netwerk van 50 mensen en counting...

Ben jij onze volgende uitbreiding? Je bent welkom!

Menu