Johan Raatjes

Verbinder #hierhuistinnovatie - Innovatieteam Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Facere, ratione blanditiis quos, accusantium rerum ipsam iure ipsa, doloribus minima similique aut nihil suscipit quis provident nam fuga aliquid libero fugit?

Ondernemer in techniek | Gepensioneerd als Hoofd Techniek bij Breman Drachten | www.breman.nl | Rol in begeleidingsteam #hierhuistinnovatie: Verbinder

INNOVATIE IS OOK GEWOON SLÍMMER WERKEN.

Slimme toepassingen (soms heel simpel) van idee doorvoeren naar praktijk. Innoveren staat of valt bij het woord ‘praktijk’! Weten en beseffen dat het soms net even anders kan of moet is niet het moeilijkste. Maar, ga het maar eens doen. Die slag naar de praktijk kan van het simpelste goede idee de grootste uitdaging maken. Daarnaast hoef je het wiel soms helemaal niet zelf uit te vinden. Vaak draait het al lang op een andere plek. Alleen wist je dat nog niet.

Daarom is uitwisseling en verbinding zo belangrijk wanneer het om praktisch innoveren gaat. Even kijken in de keuken van een ander en zo voor jezelf ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Uit ervaring weet ik dat dat veel van die slimme, praktische toepassen niet direct als innovatie worden gezien. Op lange termijn leveren ze wel degelijk een bijdrage aan slimmer werken. Het is essentieel dat we niet op onze kennis blijven zitten, maar dat we onze kennis delen met anderen. Dat we ons laten verrassen door de inbreng van die ander. Zo bouwen we samen stap voor stap aan vernieuwing. Met mijn rol als verbinder binnen de beweging wil ik hier mijn bijdrage aan leveren.

Niet lullen, maar poetsen. Dus Doen!

Een netwerk van 50 mensen en counting...

Ben jij onze volgende uitbreiding? Je bent welkom!

Menu