Van der Heide Drachten

De Lange West 126, 9201 CH Drachten, Nederland

#hierhuisinnovatie Locaties Van der Heide Drachten

Van der Heide Drachten in het kort:

Van der Heide is landelijk marktleider op het gebied van bliksembeveiliging, elektrotechnische veiligheid, roestpreventie en opleidingen. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en is sinds 2018 gevestigd in de gemeente Smallingerland. Innovatie spitst zich vaak toe op nieuwe technologieën, maar veiligheid en bestendigheid van die nieuwe technologieën zijn minstens zo belangrijk. Alles wat te maken heeft met beveiligen, adviseren, beschermen, inspecteren en opleiding op het gebied van bliksem en hoogspanning verzorgt Van der Heide. Het opleiden van goede jonge vakmensen is voor Van der Heide erg belangrijk en hiervoor werkt het bedrijf nauw samen met onderwijsinstellingen uit de regio. Zo zorgen we samen voor voldoende en goed opgeleid personeel. Ook samenwerken? Neem contact op.

Drachten bruist volop en heeft prachtige innovatieve bedrijven. We kunnen dit nog veel meer laten zien! Help je mee?

 

Actieve werkomgeving

Meer informatie over Van der Heide vind je op:

Nog geen lid van deze groep?

Ik wil me aanmelden

Ons profiel:

Van der Heide is landelijk marktleider op het gebied van bliksembeveiliging, elektrotechnische veiligheid, roestpreventie en opleidingen. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en is sinds 2018 gevestigd in de gemeente Smallingerland.

'Samen de regio aantrekkelijker maken'

Vincent Laracker - directeur Van der Heide

Innovatie spitst zich vaak toe op nieuwe technologieën, maar veiligheid en bestendigheid van die nieuwe technologieën zijn minstens zo belangrijk. Alles wat te maken heeft met beveiligen, adviseren, beschermen, inspecteren en opleiding op het gebied van bliksem en hoogspanning verzorgt Van der Heide. Het opleiden van goede jonge vakmensen is voor Van der Heide erg belangrijk en hiervoor werkt het bedrijf nauw samen met onderwijsinstellingen uit de regio. Alleen samen kun je ervoor zorgen dat de regio aantrekkelijk is en blijft voor potentiele werknemers.

  • Samenwerking met onderwijs
  • Samen de regio aantrekkelijk maken
  • Veiligheid om innovaties te bestendigen

Wij zoeken nog mensen zoals...jij?!

Creatieve meedenkers

Samenwerken voor een aantrekkelijke regio
Meld mij aan
Alleen samen kunnen we de regio Smallingerland op de kaart zetten en profileren als innovatieve regio!

Praktische verbinders en opleiders

Talent gezocht!
Meld mij aan
Het aantrekken van goede (jonge) vakmensen is een hele uitdaging. We werken graag samen met onderwijsinstellingen, de overheid en andere bedrijven om samen vakmensen op te leiden.

Altijd welkom!

Staat jouw profiel of rol er niet tussen, maar wil je wel graag mee doen? Dat mag natuurlijk ook! Je bent meer dan welkom om met ons mee te denken / werken en helpen. Ook voor jou geld: Meld je hier alvast snel aan. Dan nemen we contact met je op,

Het programma:

De acties en activiteiten die Van der Heide gaat opzetten, vind je hier later terug.

Recente activiteiten:

Lees hier in de toekomst meer over recente activiteiten bij Van der Heide.

Later vind je hier de activiteiten bij Van der Heide terug!
03 feb, 9:34
|
Een netwerk van 50 mensen en counting...

Ben jij onze volgende uitbreiding? Je bent welkom!

Menu