De Sluisfabriek Drachten

Tussendiepen 6, 9206 AD Drachten, Nederland

#hierhuisinnovatie Locaties De Sluisfabriek Drachten

De Sluisfabriek Drachten in het kort:

De Sluisfabriek (voorheen Sluis machinefabriek) aan de Tussendiepen 6 heeft een bijzondere plaats in de geschiedenis van de na-oorlogse industriële ontwikkeling van Drachten. De fabriek fungeert als ontmoetings- en broedplaats waar nieuwe initiatieven en ideeën mogelijk worden gemaakt. De komende jaren bouwen we door aan zowel het pand als ook de inhoud en organisatie, zodat we de ‘industriële huiskamer van Drachten’ zijn! De monumentale Sluisfabriek biedt ruimte voor ateliers, werkplaatsen, startups, studios, evenementen en zoveel meer.

Actieve werkomgeving

Via deze links vind je meer informatie over de Sluis Fabriek

Nog geen lid van deze groep?

Ik wil me aanmelden

Ons profiel:

In de Sluisfabriek draait het om beleving, samenwerking, creativiteit, de maakindustrie en duurzaamheid. Creatieve startups en kunstenaars vinden hier hun plek. Maar ook in de evenementen die in de Sluisfabriek georganiseerd worden staan deze thema's centraal. Denk bijvoorbeeld aan bijeenkomsten tijdens de duurzaamheidsweek in samenwerking met de Rabobank, de Open Sluis weekenden en andere culturele manifestaties. Trea Westra is de aanjager van de Sluisfabriek en zij laat samen met alle partners graag zien wat Drachten allemaal te bieden heeft op het gebied van innovatie, creativiteit, cultuur en de maakindustrie. Onderwijs speelt hier ook een rol in. Je bent altijd welkom om een kijkje te nemen in de Sluis Fabriek en Trea vertelt je bevlogen wat hier allemaal mogelijk is. Meld je aan!

'Elke dei bringt neie koansen'

- Trea Westra | Aanjager innovatie

We laten in de Sluisfabriek graag zien wat Drachten allemaal te bieden heeft op het gebied van de maakindustrie, cultuur, creativiteit en ondernemerschap. We bieden plek aan startups en zijn trots op Drachten. Onze passie en enthousiasme delen we graag met anderen. Wees welkom voor een kopje koffie, een rondleiding door de fabriek en om te bespreken op welke manier we samen Drachten kunnen versterken!

  • Een hele sociale groep
  • Handen uit de mouwen
  • Regionale betrokkenheid

Wij zoeken nog mensen zoals...jij?!

Energieke verbinders

Jij staat bekend als een sociale aanpakker
Meld mij aan

Zakelijke meedenkers

Jij bent methodisch en commercieel sterk!
Meld mij aan

Altijd welkom!

Staat jouw profiel of rol er niet tussen, maar wil je wel graag mee doen? Dat mag natuurlijk ook! Je bent meer dan welkom om met ons mee te denken / werken en helpen. Ook voor jou geld: Meld je hier alvast snel aan. Dan nemen we contact met je op,

Het programma:

Recente activiteiten:

HierHuistInnovatie Borrel
09 dec, 4:00
|
Lancering Platform HierHuistInnovatie en borrel
26 okt, 4:30
|
Een netwerk van 50 mensen en counting...

Ben jij onze volgende uitbreiding? Je bent welkom!

Menu